Panna/värmepump – service eller reparation Helsingborg

Moderna värmesystem och värmepumpar är tekniskt avancerade och har en makalös kapacitet för att spara energi och ge trygg och säker värme.

Men – den avancerade tekniken kräver också kontinuerlig service och tillsyn för att fungera optimalt. Vi har kunskapen och utrustningen för att hålla ditt värmesystem i Helsingborg i trim – och för att snabbt reparera om något går sönder.

Givetvis kan vi även hjälpa dig med en ny värmeanläggning eller värmepump i Helsingborg.

Ring 010-3302500 (Helsingborg) eller 010-3302600 (Ängelholm)
eller fyll i formuläret här nedan så får du snabbt hjälp!Pipeline

hjälper dig med alla traditionella VVS-installationer, vare sig det handlar om hela badrumsrenoveringar eller bara en droppande kran.
Vi har kunnandet och utrustningen som krävs för bl a läcksökning, råttbekämpning, stopp i avlopp, fuktskador, avloppsrenovering (relining) och mycket annat.
Vi arbetar också med VVS-konsultationer och med stora entreprenader.

För att ge dig bästa tänkbara service har vi valt att dela upp vår verksamhet i tre bolag. Vi sitter i samma lokaler och har samma ägare och ledning, så det är aldrig någon tvekan om ansvar och mål.

• PIPELINE VVS AB hjälper privatpersoner och företag med alla typer av VVS-installationer, arbetar med VVS-konsultationer och entreprenader:

• PREVENTUM AB
arbetar med bl a spolning av avlopp, film/videoinspektioner av avlopp, renovering av avloppssystem (relining), råttbekämpning och asbestsanering.

• VALF TEKNIK AB är specialister på överlåtelsebesiktningar, läcksökning, skadebesiktningar, luktutredningar, avfuktning, luftrening och RBK-mätningar.