Badrumsrenovering Helsingborg

Sugen på ett nytt, fräscht badrum i Helsingborg? När det är dags att skapa ett nytt och härligt badrum hjälper vi gärna till genom att ta ansvar för hela arbetet.

Du slipper bekymren med att få de olika hantverkarna på rätt plats i rätt tid, det sköter vi. Och du får ett totalpris för hela renoveringen!

Du tar hand om det roliga – att välja material, färger och produkter. Vi tar hand om resten.

Ring 010-3302500 (Helsingborg) eller 010-3302600 (Ängelholm)
eller fyll i formuläret här nedan så hjälper vi dig skapa ditt drömbadrum!Pipeline

hjälper dig med alla traditionella VVS-installationer, vare sig det handlar om hela badrumsrenoveringar eller bara en droppande kran.
Vi har kunnandet och utrustningen som krävs för bl a läcksökning, råttbekämpning, stopp i avlopp, fuktskador, avloppsrenovering (relining) och mycket annat.
Vi arbetar också med VVS-konsultationer och med stora entreprenader.

För att ge dig bästa tänkbara service har vi valt att dela upp vår verksamhet i tre bolag. Vi sitter i samma lokaler och har samma ägare och ledning, så det är aldrig någon tvekan om ansvar och mål.

• PIPELINE VVS AB hjälper privatpersoner och företag med alla typer av VVS-installationer, arbetar med VVS-konsultationer och entreprenader:

• PREVENTUM AB
arbetar med bl a spolning av avlopp, film/videoinspektioner av avlopp, renovering av avloppssystem (relining), råttbekämpning och asbestsanering.

• VALF TEKNIK AB är specialister på överlåtelsebesiktningar, läcksökning, skadebesiktningar, luktutredningar, avfuktning, luftrening och RBK-mätningar.